Antoine veļas mazgāšanas līdzeklis ar 10% atlaidi!

Vai tīrībai ir smarža? Jā, ja drēbes un veļa mazgāti ar Antoine - Francijā ražotu inovatīvu augstas klases mazgāšanas līdzekli. Izmanto iespēju un maijā iegādājies Antoine mazgāšanas līdzekļus ar 10% atlaidi Irves pieņemšanas punktos!

Iepazīsties ar 4 aromātiem:

POUR ELLE veļas mazgāšanas līdzeklis sievietēm ar ļoti maigu, juteklisku un vieglu aromātu ar smalkām palisandra notīm.

CLASSIC īsta parfimēra radīts, šīs veļas mazgāšanas līdzeklis ir pilns ar pārsteidzošu nokrāsu smaržām, tradicionālās lavandas notis paliek otrā plānā, ļaujot dziļākiem, siltākiem un jutekliskākiem sandalkoka, ciedra, dzintara un muskusa aromātiem atvērties un dāvāt jūsu veļai visaptverošu vīrišķīgu un juteklisku smaržu.

INTENSE smaržu raksturo vīrišķība. Dominējošās pačūlijas notis ir reibinošas un enerģiskas. Intense mazgāšanas līdzeklis ir paredzēts estētiem, kuri savā garderobē meklē īpašu elpu.

JASMIN smarža iegūst jaunu skatījumu uz jasmīnu - tas savijas ar mirdzošu liliju svaigumu, sasilda to ar vaniļu un bagātina ar izsmalcinātu pačūliju.

Viens vāciņš ir pietiekams vienai mazgāšanas reizei. Piešķir izmazgātajai veļai svaigumu, kas paliek uz ilgāku laiku. Efektīvi iztīra traipus un netīrumus.